BEVRIJD DE TUINKABOUTER! EN BRENG HEM TERUG IN ZIJN NATUURLIJKE OMGEVING!


*

TUINKABOUTER BEVRIJDINGS FRONT afd. gelderland

TBF persbericht

De kabouter kuierde lang voordat de eerste primaat het leven zag al rond op deze aardbol. Gelukzalig rookte hij zijn pijpje, liep wat rond en kloof op een grassprietje. Maar toen verscheen de mens, In (of mischien ondanks) zijn enorme wijsheid benaderde de kabouter de mens vriendelijk maar in plaats van in harmonie samen te leven met deze kleine wezens jaagde de mens op de kabouter en ving ze voor hun plezier. Langzaam verdwenen er meer wilde kabouters en werd de kabouter alle levenslust ontnomen om hem te kunnen maken tot wat hij nu is. Daarom is het Nederlands Tuinkabouter Bevrijdings Front gevormd. De kabouter moet zijn natuurlijke omgeving weer in en het TBF zal alles doen wat in zijn macht ligt om zijn kleine vrienden terug de bossen in te krijgen. Het TBF als zodanig is in Amsterdam ontstaan maar heeft inmiddels vertakkingen door het hele land. Door de koude was het deze winter niet wenselijk kabouters los te laten omdat er niet genoeg tijd is voor de kabouter om een mooie burcht te bouwen maar deze zomer zal er des te harder worden gestreden voor de rechten van de tuinkabouter. Het TBF is open en erkent geen andere leider dan ondergetekende, de eerste bevrijde (en dus heilige) tuinkabouter in Nederland. Iedereen mag toetreden tot dit verbond zolang de rechten van onze kleine vriend maar gerespecteerd worden.

Met vriendelijke doch waarschuwende groet,

Jozef K. Bouter

Spiritueel leider van het TBF

*


In English;
THE T.B.F.

(TUINKABOUTER BEVRIJDINGS FRONT)

The TBF is a dutch organisation who fights the every day routine by fighting for the rights of the garden gnome (the dullest thing on earth). The TBF is a open action force and can be joined by everyone who respects the rights of the garden gnome.Just start your own cell, make a visiting card with your translation of the Gardengnome Liberation Front, free a gnome, leave a visiting card and let the gnome free in the forest.

Jozef K. Bouter

(spiritual leader of the TBF)

ps: Als u besluit ook tuinkabouters te gaan bevrijden, vergeet dan niet bovenstaand persbericht achter te laten!

*


na een lange en bittere strijd krijgen wij eindelijk de erkenning die wij verdiend hebben.
Eindelijk worden wij serieus genomen.
In samenwerking met de VARA hebben wij een dokumentaire gemaakt over het tuinkabouter bevrijdings front die vrijdag 30 oktober uitgezonden wordt.
Dus kabouter vrienden, allemaal kijken!!!
vrijdag 30 okt.
17:00 uur
nederland 3
bij de VARA (HONK!)

*


visit my homepage!!!
http://www.berdt.com



Sign Guestbook
    


Read Guestbook

Mail uw reacties naar de ondergedoken, maar nog steeds ondergronds actieve jozef_k_bouter@berdt.com Wij rekenen op uw steun!


This page has been accessed 9844 times.

This page was last updated Fri Jun 18 06:43:16 1999 Pacific time

'); document.write(''); } // -->